Harry herceg félti a koronavírustól Erzsébet királynőt és Károly herceget

Forrás: AFP/Ben Stansall -
veszély Erzsébet királynő Fülöp herceg koronavírus Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus-járvány a királyi családokat sem kerüli el. Az orszták herceg, Karl von habsburg már megfertőződött a vírussal. A brit királyi családot is elkülönítették, Erzsébet királynő és családja kiköltöztek a Buchkingam palotából Windsorba. Harry herceg azonban így sem nyugodt.

Harry és Meghan már Ausztráliában, otthonukban tartózkodnak, ők is elkülönítették magukat a koronavírus-járvány miatt. A házukban dolgozó személyzettől is rendkívüli odafigyelést kértek, ám Meghan kifejezetten kérte alkalmazottait, hogy ne pánikoljanak, ugyanis nem szeretné, ha a kis Archie bármit is észrevenne a helyzetből.

Britain's Prince Harry, Duke of Sussex arrives to attend the UK-Africa Investment Summit in London on January 20, 2020. (Photo by Ben STANSALL / AFP) Forrás: AFP/Ben Stansall

Míg Meghan a nyugalomra int mindenkit,

Harry herceg nagyon félti nagymamáját és édesapját, akikre koruk miatt különösen veszélyes a vírus.

„Meghan azt mondta, Harry rendkívül hálás, amiért el tudott még egy kis időt tölteni családjával, mielőtt felütötte a fejét ez az egész őrület. Hozzátette, Harry az apjával és a nagymamájával is tartja a kapcsolatot. Arra kérte őket, vigyázzanak magukra, legyenek különösen elővigyázatosak" - mondta a Daily Mailnek egy bennfentes, aki azt is elárulta, hogy Harry tehetetlennek érzi magát és retteg családja egészségéért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.