Időjárás: továbbra is tavaszias idő várható

tavasz időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A következő napokban is tavaszias időjárásra számíthatunk.

Csütörtökön sok napsütésre, kevés gomolyfelhőzetre, kellemes tavaszi időre számíthatunk. Eső nem lesz, és a szél is mérsékelt marad. 15 és 20°C között alakul a hőmérséklet.

Pénteken folytatódik a szép márciusi idő többórás napsütéssel, csapadék nélkül. A délnyugati szél csak néha élénkül meg. Marad a 15-20 fok közötti tavaszi meleg.

Tavasz Forrás: Shutterstock

Szombaton észak, északkelet felől erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre több helyen alakul ki záporeső, melyet estétől a hegyekben havas eső, hózápor válthat fel. Az ÉK-i szél megerősödik. Délben még 15 fok körül alakulhat, késő estére azonban 5-6 fok köré esik vissza a hőmérséklet.

Vasárnap hajnalban, reggel megszűnik a vegyes halmazállapotú csapadék. Napközben fokozatosan vékonyodik a felhőzet, de futó hózápor még előfordul. Reggel -5, +2, délután 3 és 9 fok közötti értékeket mérhetünk - írta meg a köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.