Jennifer Aniston is megszólalt a koronavírussal kapcsolatban: ezt mondta

Forrás: Getty Images/@Imagez by LB/Leon Bennett -
koronavírus-járvány koronavírus Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztárok is kötelességüknek érzik, hogy felhívják a koronavírus-járványra és annak veszélyeire a figyelmet. Jennifer Aniston is üzent követőinek.

Instagram oldalán tett felhívást rajongói felé a világhírű színésznő, Jennifer Aniston. Ő is a közöss összefogásra és egymás védelmére hívta fel a figyelmet.

Jennifer Aniston Forrás: Getty Images/@Imagez by LB/Leon Bennett

"Ez egy kaotikus időszak... de ne feledjük el, hogy a legjobb, amit tehetünk, ha informálódunk, kitartunk és otthon maradunk, de legalábbis távol a tömegektől annak érdekében, hogy lassítsuk a koronavírus terjedését. Fontos, hogy komolyan vegyük az egészségügyi távolságtartást. Ha fiatal vagy és egészséges akkor se feledkezz meg arról, hogy a közösségi távolságtartás nem csak a te érdekeidet szolgálja, hanem azokét is, akik veszélyeztetettek és sebezhetőek. Most arra van szükség, hogy együtt dolgozzunk! Legyünk elővigyázatosak és állítsuk meg a vírus terjedését a világban." - írta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.