Kárpáti Rebeka karanténba vonult: elárulta, mivel üti majd el az időt

home office járvány tervek karantén Kárpáti Rebeka koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kárpáti Rebeka otthonából üzent követőinek, ugyanis a minap ő is önkéntes karanténba vonult, hogy távol tartsa magát a vírustól.

Rebeka egy bájos szelfivel tudatta követőivel, hogy ő már otthonról dolgozik, és arra volt kíváncsi, mások mennyire tudják megoldani, hogy ne nagyon lépjenek ki a lakásból.

A kommentelők között van, aki még bejár dolgozni, van, aki otthonról végzi a munkáját, és akad olyan is, aki Ausztriában él.

"Mi itthon vagyunk, nincs is más választásunk. Ausztriában élek, nálunk már kijárási tilalom van. Ez azt jelenti, hogy szó szerint nem mehetünk sehova. Semmi nincs nyitva, a lakást elhagyni nem szabad, csak 3 esetben: ha létszükséges bevásárlást intézünk, ha dokihoz vagy gyógyszertárba megyünk, vagy ha valakinek segítséget akarunk nyújtani. Egymástól minimum 1 méter távolságot kell tartani (akik nem élnek egy háztartásban), egy társaságban pedig 5-nél többen nem lehetnek. A rendőrség ellenőriz mindent, komoly pénzbírságokat szabhatnak ki." -írta a kommentelő.

Rebeka követői kérdéseire is válaszolt, elárulta, mivel üti el az időt a karantén idején, sőt azt is elárulta, hogy még 30 éves kora előtt anyuka szeretne lenni.

Kárpáti Rebeka nem fog unatkozni a karantén ideje alatt. Forrás: Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.