lakhelyelhagyási tilalom Operatív Törzs koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Operatív Törzs sajtótájékoztatóján merült fel a kérdés, hogy tervezik-e a lakhelyelhagyási tilalom bevezetését. 

Az Operatív Törzs sajtótájékoztatóján újságírói kérdésre válaszolva szögezték le, hogy egyelőre nincs tervben a lakhelyelhagyási tilalom bevezetése, mert a jelenlegi intézkedéseket elégségesnek találják, de ez nem jelenti azt, hogy a későbbiekben erre nem kerülhet sor.

Lehet, hogy eljön ennek az ideje, ezt nagyon alapos modellezés és számítások fogják megelőzni,

Egyelőre nem tervezik bevezeteni a lakhelyelhagyási tilalmat, de eljöhet az az idő - Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Müller Cecília pedig ismét felhívta az idősebb korosztály figyelmét arra, hogy csak a legszükségesebb esetben hagyják el otthonaikat, mivel még mindig nagyon sok idős embert látni a tömegközlekedési eszközökön, az utcákon. Müller Cecília tisztelettel kéri őket, hallgassák meg a tanácsaikat, vegyék nagyon komolyan a járványt, hiszen az ő esetükben lehet a legveszélyesebb a betegség lefolyása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.