A koronavírus-járvány miatt költözik össze Békefi Viktória és Feng Ya Ou

Feng Ya Ou Ferenc koronavírus-járvány összeköltözés Békefi Viktória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárban sztár leszek! című műsorban talált egymásra Békefi Viki és Feng Ya Ou. Az énekesek hónapok óta boldogságban élnek, ám az összeköltözésre még nem került sor. A koroknavírus-járvány miatt azonban előrehozták ezt a nagy lépést.

A TV2 szerelmespárja már fontolgatja egy ideje, hogy magasabb szintre emeli kapcsolatát, ám arra nem gondoltak volna, hogy a koronavírus-járvány miatt határozzák el magukat.

Békefi Viki Forrás: Békefi Viki / Instagram

„Azt nem mondanám, hogy pánikolunk, csak jelenleg épp szedem össze az összes cuccom, ugyanis költözünk ki Vikiékhez Szigetszentmiklósra. Nem azért mert félünk, de jobbnak tartjuk, ha távol vagyunk Budapesttől, ha rosszabbra fordul a helyzet. Viszem magammal minden zenei felszerelésem is, Vikiék házában fogunk majd együtt zenélni és videókat is készítünk" - mesélte Viki és Ya Ou a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.