Horváth Évát kritizálják a kommentelők: „Nem lett volna szabad otthagyni őket”

kommentelők Bali Horváth Éva koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Évát azért érte kritika, mert kisfia és párja nélkül tért haza. 

Az egykori modell Instagram-oldalán árulta el, hogy ő napok óta itthon van, de a világban kialakult helyzet miatt férje és kisfia nem tudtak hazatérni Baliról. Horváth Éva azt is elmondta, hogy ő miért repült vissza Magyarországra hamarabb: kisfiát még nem tudta leszoktatni a szoptatásról, de kapott egy tejapasztó szert a védőnőtől, és így próbálták megvalósítani a leválasztást. Emiatt sok kritika érte őt a hozzászólóktól, de rengetegen vannak, akik támogatásukról biztosították.

Horváth Évát kritizálják a kommentelők Forrás: Instagram

"Sajnálom, de nem volt felelőtlenség ez tőletek? Hetek óta hallani lehet a járvány terjedéséről..."


Nem lett volna szabad ott hagyni őt/őket,

"Kívánom, hogy minél előbb hazatérjen a kisfiad, de egy ilyen indokkal 1 héttel!!! előbb hazajönni gyerek nélkül a jelenlegi helyzetben, számomra oltári nagy felelőtlenség volt, és drasztikus lépés egy ilyen cselekedettel elvenni a cicit..."

Rengeteg kommentelő fejezte ki ugyanakkor együttérzését, és kitartást kívántak Évának, aki este máris egy örömhírről számolhatott be: „Az ő járatukat ugyan törölték, de egy másik járat elindult. Leszálltak végre" – mondta Éva, és megígérte, hamarosan jelentkezik a fejleményekkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.