34 éves amerikai férfi hunyt el a koronavírus miatt: alapbetegsége is volt

halál Amerika koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 34 éves férfi halt meg a koronavírus miatt, alapbetegségekkel küzdött. 

Jeffrey Gazarian 34 évesen vesztette életét a koronavírus miatt. A kaliforniai férfi néhány héttel ezelőtt a DisneyWorldben járt a családja szerint, a férfi nem volt egészséges. Gyermekkorában asztmával küzdött, valamint rákos megbetegedéssel is harcolt korábban.

34 éves férfi halt meg a koronavírus miatt - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A Disney közleményben reagált a sajnálatos esetre, kifejezték legmélyebb részvétüket a családnak, valamint leszögezték, hogy felveszik a kapcsolatot az egészségügyi tisztviselőkkel – írja a Mirror.

!

Ahogy azt már többször is hangsúlyozták, a koronavírus legfőképp a 60 év feletti emberek számára jelent komoly veszélyt, a betegség lefolyása esetükben sokkal súlyosabb lehet, de a fiatalabbak sincsenek teljesen biztonságban: a valamilyen alapbetegségben szenvedőkre szintén nagy veszélyt jelenthet a koronavírus. Ezért aztán, aki teheti, az maradjon otthon korra és nemre való tekintet nélkül, de mindenképpen fontos a minimumra, a legszükségesebbekre redukálni az érintkezések, és a lakás elhagyásának számát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.