Ákos a koronavírusról: "Reméljük, ezalatt a tizenegy hét alatt túlleszünk a nehezén..."

COVID-19 Ákos koronavírus karanténkoncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karantén-koncertet adott szombaton este Ákos, amit az interneten közvetítettek. Azt írta, reméli 14 hét alatt túl leszünk a járvány nehezén.

Ákoson és zenésztársa Madarász Gábor egy stúdióból jelentkeztek be, ahol elmondták: a hasznosságérzetünk alacsonyan van, ezért találták ki, hogy Karanténnapló címen heti rendszerességgel csinálnak valamit, ahol a közönséggel találkozhatnak virtuálisan.

„A kényszerű karantén idejére sem szeretnénk lemondani a koncerthangulatról! Tizenegy héten át minden szerdán közzéteszünk egy Ákos-koncertfilmet az elmúlt tíz év terméséből a hivatalos Youtube-csatornánkon, az AkoxVid oldalon, teljes hosszában, ingyen, HD-ben! Szombatonként pedig kötetlen beszélgetések, házizene és felolvasás várható. Reméljük, ezalatt a tizenegy hét alatt túlleszünk a nehezén... Ne hagyjuk el magunkat, ne hagyjuk el egymást! Együtt könnyebb lesz!" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.