Időjárás: ma reggel havazott és a napokban is erre számíthatunk

havazás időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma reggel az ország több részén már havazott és a következő napokban is számíthatunk havas esőre, hóesésre.

Kedden erősen felhős, délen borult lesz az ég. Délen többfelé várható havazás, havas eső. Az északkeleti szél többfelé lesz erős, olykor viharos. 2 és 8 fok között alakul a hőmérséklet - a csapadékosabb déli tájakon lesz a hidegebb.

Havazás várható Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Szerdán keleten változóan, máshol erősen felhős lesz az ég. Főleg a DNy-i területeken fordul elő további vegyes halmazállapotú csapadék. Az ÉK-i, K-i szél gyakran lesz erős. Reggel -5 és 0, délután 2 és 7 fok között valószínű a hőmérséklet.

Csütörtökön északkelet felől tovább szakadozik a felhőzet, de a Dunántúlon még kialakul havas eső, zápor. 7 és 16 fok közé melegszik a levegő.

Pénteken és szombaton változóan felhős időre van kilátás, legalább pár órás napsütéssel. Esetleg nyugaton fordul elő zápor. 11 és 18 fok közé erősödik a nappali felmelegedés, visszatér az igazi tavasz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.