Koronavírus: Hétre nőtt a koronavírus-fertőzésben elhunytak száma Magyarországon

Magyarorszg koronavírus-fertőzött koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfő reggelre hétre nőtt a koronavírus-fertőzésben elhunytak száma Magyarországon és 167-re a beazonosított fertőzötteké.

A koronavirus.gov.hu azt írta, hogy egy újabb idős, krónikus betegségben szenvedő férfi hunyt el, és újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19).
Arra figyelmeztettek, hogy

már a csoportos megbetegedések szakaszában vagyunk, amikor közösségben, személyes érintkezések útján terjed a fertőzés, és Magyarországon is már bárhol jelen lehet a vírus.

Képünk illusztráció Forrás: Origo

Közölték: a tömeges fertőzés lelassításához fontos, hogy az idősek, a diákok, a külföldről hazatértek, és aki teheti, maradjon otthon, és mindenki tartsa be a szabályokat és az ajánlásokat.
Ismertetésük szerint Magyarországon 167 a fertőzöttek száma, közülük 10 iráni, 2 brit, 1 kazah, 1 vietnami és 153 magyar állampolgár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.