Hétvégére visszatér az igazi tavasz

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
tavasz március időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napig még hideg lesz, metszó szélre és hóra is számíthatunk, aztán végre beköszönt a jó idő. 

Kedd


Erősen felhős, délen borult lesz az ég. Délen többfelé várható havazás, havas eső. Az északkeleti szél többfelé lesz erős, olykor viharos. 2 és 8 fok között alakul a hőmérséklet - a csapadékosabb déli tájakon lesz a hidegebb.

Szerda


Keleten változóan, máshol erősen felhős lesz az ég. Főleg a DNy-i területeken fordul elő további vegyes halmazállapotú csapadék. Az ÉK-i, K-i szél gyakran lesz erős. Reggel -5 és 0, délután 2 és 7 fok között valószínű a hőmérséklet.

Csütörtök


Északkelet felől tovább szakadozik a felhőzet, de a Dunántúlon még kialakul havas eső, zápor. 7 és 16 fok közé melegszik a levegő.

Péntek és szombat


Változóan felhős időre van kilátás, legalább pár órás napsütéssel. Esetleg nyugaton fordul elő zápor. 11 és 18 fok közé erősödik a nappali felmelegedés, visszatér az igazi tavasz - írja a koponyeg.hu.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.