Nicsak, ki vagyok? Király Viktor örül, hogy felismerhető volt

Forrás: TV2 -
Nicsak, ki vagyok? Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus miatt leállt a Nicsak, ki vagyok? forgatása. A TV2 az utolsó adást felvételről sugározta,  a rögzített műsor elkészítéséhez kevesebb ember kell, mint az élőzéshez, így kisebb a megfertőződés veszélye. A csatorna közleményben tudatta, csak felfüggesztik a műsort, így a rejtélyek színpada egy későbbi időpontban folytatódik. A vasárnapi adásban is hárman lepleződtek le, Jakupcsek Gabi és Ambrus Attila mellett a Tökfejnek öltözött Király Viktor is levette a maszkot.

Viktor a Life.hu-nak elmondta, bár a felesége tudta, hogy őt rejti a jelmez, egyáltalán nem volt nehéz számára a titkolózás. "A karanténhelyzet miatt nem volt nehéz titkolózni, hiszen nem találkoztam emberekkel, a családomat sem látogattam" - nyilatkozta az énekes.

Elmondta, bár a magyar nyelvben nem csak pozitív jelentése van a Tökfejnek, mégis tetszett neki a karakter. "Amerikában a Pumpkin Head Man egy legendás Halloween alkat. Nekem bejött a ruha és a jelmez is, bár borzalmasan 'nagy a szauna' a kosztümben. Nehezen lehet levegőt venni és a mozgást is gátolja. Kilátni sem nagyon lehetett belőle" - tette hozzá az énekes, akit egyáltalán nem zavart, hogy felismerhető volt a karaktere. Elmondta, játékként fogta fel a fellépést és szerinte fontos, hogy egy énekest felismerjenek.

Forrás: TV2

"Énekesként, pont az a megtisztelő, ha rögtön felismernek, hiszen az azt jelenti, hogy van egyéniséged ezen a pályán. Milyen ciki, ha fellép egy ismert énekes és órákon át kell gondolkodni, ki lehet az" - vélekedik.

A show-t közönség nélkül rögzítették, ami Viktort számára azonban ez nem okozott hiányérzetet. "Annyira zárt világ volt a kosztümben, hogy nem vettem észre a különbéget. Se a zsűrit, se a fényeket nem láttam. Egyedül a lábamat tudtam nézni rendesen" - mondta el a híresség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.