A négyéves rákos kislány, Mila üzenete: „Kérlek, maradj otthon értem”

Anglia leukémia kislány rák koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A leukémiával küzdő Milának különösen fontos, hogy semmilyen vírust ne kapjon el, ezért arra kér mindenkit, hogy maradjanak otthon.

A négyéves brit kislány, Mila megható, erőteljes felvételekkel kéri az angolokat, tartsák be az utasításokat, és maradjanak otthon. A koronavírus legfőképp az időseket és a krónikus betegségben szenvedő fiatalokat veszélyezteti, de az egészséges fiatalok is kerülhetnek rossz állapotba, vagy lehetnek vírushordozók enyhe tünetekkel. Ezért fontos, hogy a lehető legkisebbre csökkentsük a kontaktusok számát: magunkért, és másokért.

A kislány szeretné, ha az emberek betartanák az előírásokat - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A rákos megbetegedésben szenvedő, és intenzív terápiákon áteső Mila így kérlel mindenkit:

Kérlek, maradj otthon, értem".

A kislány anyja pedig attól fél, ha Mila elkapná a betegséget, nem ő lenne az, akit elsőként megpróbálnak megmenteni, hiszen a gyermeknek súlyos alapbetegsége van,

így kisebb a gyógyulás esélye. „Nagyon csalódott vagyok, amikor látom a fotókon, hogy az emberek mászkálnak, tömegbe mennek. Kérem, hallgassanak az utasításokra, hallgassanak Milára, hogy mindannyian élhessünk tovább boldogan" – idézi az anya szavait a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.