Koronavírus: összeomlott egy 16 éves francia lány tüdeje - belehalt

Forrás: Shutterstock -
COVID-19 Franciaország koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt egy 16 éves lány Franciországban a koronavírus-fertőzés következtében. Julie teljesen egészséges volt, az első tünete az enyhe köhögés volt, egy hét múlva összeomlott a tüdeje. A Daily Mailnek a testvére számolt be arról, hogyan vált végzetessé Julie betegsége. 

Julie testvére, Manon azért mesélte el, mi történt Julie-vel, mert szeretné figyelmeztetni az embereket: "Ne higgyék azt, hogy ez a járvány csak az idősekre veszélyes".

A kamaszlányt eleinte enyhe köhögés kínozta, és egyáltalán nem tűnt komolynak a baj, tünetei a hétvégén súlyosbodtak, akkor már erős, hurutos köhögés kínozta, hétfőn vitték el a háziorvoshoz, aki légzési elégtelenség miatt azonnal kórházba utalta, de az állapota egyre rosszabbodott.

"Gyakorlatilag összeomlott a tüdeje. Az orvosok elképesztő küzdelmet folytattak az életéért, de semmit sem tehettek" - nyilatkozta Manon.

A fiatal lányt egész Franciaország gyászolja.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.