Koronavírusban halt meg az a lelkész, aki állította, a fertőzés súlyosságát csak a média túlozza el

Forrás: facebook.com/landon.spradlin.music -
lelkész meghalt lelkipásztor koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Landon Spradlin, 66 éves lelkipásztor korábban azt hangoztatta, a koronavírus-járvány távolról sem annyira veszélyes, mint ahogy azt a média beállítja, szerinte ugyanis csupán a pánikkeltés volt a cél. Nos, a lelkész tragikus módon szerzett tanúbizonyságot arról, hogy a járványt bizony senki sem túlozta el.

Spradlin még március közepén Facebook-oldalán egy bejegyzésben fejtette ki véleményét a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban: nem tagadta ugyan a betegség létét, ugyanakkor kijelentette, hogy a média tömeghisztéria keltésre használja – szerinte ugyanis ez a fajta hozzáállás nagyobb kárt tesz, mint maga a koronavírus. Azt állította, hogy az H1N1 fertőzések több halálos áldozatot követeltek az Egyesült Államokban, azt sugallva, hogy politikai érdek is vezérli a sajtót a mostani helyzet eltúlzásában. Ez a posztja már nem látható, mivel a Facebook úgy ítélte meg, hogy részben hamis információkat tartalmaz, ezért letiltották a bejegyzést.

Koronavírusban halt meg az a lelkész, aki állította, a fertőzés súlyosságát csak a média túlozza el Forrás: facebook.com/landon.spradlin.music

A lelkipásztor végül maga is elkapta a fertőzést, és öt napja, egy észak-karolinai kórházban, 66 éves korában bele is halt - írja a Newsweek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.