Ócsán egy betörő késsel támadt az értékeit védő nőre - Videó

Forrás: Shutterstock -
betörő támadás kés Ócsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Otthonában, késsel támadt rá egy fiatal férfi egy ócsai nőre, aki azonban - bár megsérült - sikeresen elüldözte a besurranó tolvajt. A dabasi rendőrök a polgárőrök közreműködésével a helyszín közelében elfogták a támadót, aki ellen emberölés kísérlete a gyanú - írja a police.hu.

Egy ócsai házba tört be 2020. március 27-én késő este a gyanú szerint az a 25 éves férfi, aki szándékai szerint értékekkel távozott volna. Az ott lakó nő felfigyelt a zajokra, ám a következő pillanatban már szemben is találta magát a számára vadidegen férfival. A hívatlan látogató és a nő dulakodni kezdett, a gyanúsított egy késsel kétszer is megpróbálta megszúrni a tulajdonost, aki a döféseket igyekezett elhárítani, miközben mindkét tenyerén és az arcán megsérült. Sikerült elriasztania támadóját, majd az ablakból kihajolva segítségért kiáltott. Az egyik szomszéd meghallotta a jajveszékelést, értesítette a rendőröket, valamint a polgárőröket.

A dabasi rendőrök a helyi polgárőrökkel közösen a kapott személyleírás alapján, a bűncselekmény helyszínének közelében, néhány percen belül elfogták a román állampolgárságú férfit.

K. János ellen - őrizetbe vétele mellett - emberölés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya, egyben kezdeményezték letartóztatásának indítványozását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.