Így tölti napjait a lezárt Dominikán Marsi Anikó

Forrás: TV2 -
Dominika Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk Marsi Anikó idén is meglátogatta férjét az Exatlon Hungary forgatásán a Dominikai Köztársaságban, azonban a koronavírus-járvány terjedése miatt fiaival együtt a szigetországban rekedt. A TV2 Tények műsorvezetője elmondta, hogy tölti most a mindennapjait. 

„Elvagyunk, megvagyunk. Azt gondolom, pont ugyan úgy, mint ahogyan az emberek a világ bármely más pontján, mert mindenki el van zárva a külvilágtól. Mi is itt Dominikán. De például az egyik kedvenc elfoglaltságom mostanában az, hogy étel recepteket gyűjtök az internetről és a gyerekekkel közösen azokból, vagy saját kútfőből, vagy mindent összegyúrva különböző ételeket találunk ki" - nyilatkozta videóüzenetben a Tények Plusz műsorában Anikó, hozzátette, fiai, Vilmos és Vince most otthon tanul, mint minden más diák, Palik László pedig forgat.

Anikó elmondta, az Exatlon forgatásai egy mindentől elzárt, fegyveres őrökkel védett területen zajlik. A versenyzőkre és a stábra is felkészült nemzetközi orvos csapat vigyáz, kitűnő kórházi háttérrel.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.