Egy olasz ápoló megfojtotta orvos barátnőjét a koronavírus miatt

gyilkosság Olaszország koronavírus fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 27 éves Lorena Quaranta orvostanhallgatót holtan találták otthonában, miután kiderült párja megfojtotta, mert az úgy vélte, megfertőzte őt koronavírussal.

A férfi a szörnyű eset után saját maga hívta fel a rendőrséget, és árulta el, miért ölte meg a barátnőjét. A nőről később kiderült, hogy nem volt fertőzött, ahogy a gyilkos sem - írja a DailyMail.

A pár egyébként ugyanabban a szícíliai kórházban dolgozott, és Lorena eltökélten harcolt a koronavírus-járvány ellen.

A pár ugyanabban a szícíliai kórházban dolgozott, Lorena eltökélten harcolt a koronavírus-járvány ellen Forrás: Facebook/Lorena Quaranta

Amikor a gyilkosság után a rendőrök kimentek a pár otthonához, az Antonio nevű férfit is a padlón fekve találták meg, a csuklóján vágások voltak, megpróbálta megölni magát. Ám az ő életét még sikerült megmenteni, barátnője kollégái látták el a sebeit.

Szerdán megvizsgálták a férfit és a 27 évesen elhunyt nő holttestét is. Az első tesztek alapján sem Antonio, sem a megölt barátnője nem volt fertőzött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.