Meghan Markle és Harry herceg ismét kicsapták a biztosítékot Erzsébetnél: titkokban Los Angelesbe költöztek

AFP -
Meghan Markle Los Angeles költözés Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle és Harry herceg botrányt botrányra halmoznak, mióta bejelentették visszavonulásukat a királyi családból. Kanadába költöztek, civil életet kezdtek és nem foglalkoznak a palota dolgaival. Ezúttal ismét kiverték a biztosítékot a királynőnél.

Meghan és Harry nem látogatták meg a családot a koronavírus-járvány idején, sőt állítólag az egykori hercegné megtiltotta férjének, hogy Angliába utazzon vírusos édesapjához.

Meghan és Harry AFP

A királyi család tagjait sokkolta az újabb hír, ugyanis

Meghan és Harry a legnagyobb titkokban Los Angelesbe költöztek.

Mindenki arra számított, hogy Harry visszatér a családjához a vészterhes időkben, ám ő ismét engedett feleségének. Meghan mindig is arról álomdozott, hogy visszatér Kaliforniába, imádja a hollywoodi életérzést.

„Meghan mindig is vissza akart térni Los Angelesbe, imádja a hollywoodi életstílust. Most közel van az édesanyjához, a régi barátaihoz és a PR-csapatához is. És persze nem kell követnie a brit királyi család szigorú szabályait. Harry végig nagyon lelkesnek tűnt, nem hiszem, hogy sokáig kellett győzködni" - mesélte egy informátor a Daily Mailnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.