Vasvári Vivien:"Feladtam!" - múltbéli harcairól mesélt a reality celeb

Forrás: instagram.com/vasvarivivien -
múlt feladás Vasvári Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien közösségi oldalán hosszasan mesélt múltbéli fájdalmáról: fel kellett adnia a futást, így nem tudott részt venni a pekingi olimpián sem.

Sportolóként kezdte páylafutását Vivi, aki egy sérülés után kényszerült feladni nagy vágyát, az olimpiára való kijutást.

"Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy ezt leírjam-e nektek! De úgy döntöttem, megteszem hiszen ez vagyok ÉN, ez az én törtènetem. Szóval...14 éves koromtól jöttek a kisebb-nagyobb tragédiák az életemben, a rengeteg fájdalom és szenvedés...kezdődött azzal, hogy 14 évesen majdnem megerőszakoltak az erdőben, amikor futottam. Hála az edzőmnek és apukámnak, hogy nem voltak messze tőlem és elkapták. Nagyon nehéz volt feldolgozni! Szörnyű látvány és az érzés, hogy ott is maradhattam volna! Amikor a 2008-as Olimpia előtt megsérültem minden reményem elveszett! Összetörtem teljesen, annyira, hogy azt gondoltam sosem lesz erőm felállni! Mai napig apukámmal sírás nélkül nem tudunk erről a témáról beszélni, akkora fájdalom! Rengeteget sírtam, nem mentem sehova, nem beszéltem a barátaimmal...bezárkóztam! 2 hónapba telt, hogy magamhoz térjek és azt mondjam...NEM TÖRHETSZ ÖSSZE, VIVI MENNED KELL TOVÁBB,...Hajtani az álmaidat! Erőt vettem, 18 évesen felköltöztem egyedül Budapestre, nem bírtam Nyíregyházán élni, mert a sport miatt minden odakötött! Elvégeztem egy műköröm-pedikűr tanfolyamot hobbyból, hogy lefoglaljam magamat, addig ameddig nem mehetek vissza futni az izomszakadás miatt. (2év)
Aztán újra kezdtem, de NEM MENT! Nem volt erőm... arra gondoltam, hogy a sport mellett nagyon nehéz családot alapítani... én nagyon vàgytam erre már 20 évesen! Plusz mi van,ha megsérülök újra...mi lesz? FELADTAM!" - mesélte szomorúan a reality celeb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.