II. Erzsébet brit királynő beszéd koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet királynő történelmi beszédre készül, szeretné összefogásra ösztönözni a nemzet tagjait ezekben a nehéz időkben. 

Ez lesz az ötödik alkalom II. Ezsébet királynő 68 éve tartó uralkodása alatt, hogy különleges és személyes üzenetet fogalmaz meg a nemzet számára. A források szerint a királynő tiszteletét fejezi majd ki az egészségügyi dolgozók felé, akik életüket kockáztatva harcolnak a koronavírus ellen, és összefogásra, egymás segítsésére ösztönzi majd az embereket. Arról is beszél majd, hogy büszkeséggel tekinthetnek vissza az emberek a harcra, amit folytattak, amikor ennek vége lesz.

II. Erzsébet történelmi beszédre készül Forrás: AFP/Andy Buchanan

A palotai források szerint mélyen személyes üzenetre számíthatnak, amely este 8-kor kerül adásba. A rádiók és a televízió is sugározni fogja az országban és a Nemzetközösségnek. Várhatóan ez lesz a brit történelem egyik leghallgatottabb és legnézettebb bejelentése - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.