Felfedte magát az Álarcos énekes Kutyája: "Nehéz volt megőrizni a titkot"

Álarcos énekes jelmez színész Józan László Kutya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még Józan László családja sem tudta, hogy ő az Álarcos énekes Kutyája, titkát ugyanis csak egyetlen barátjának árulta el.

"A családom és a barátaim is nagyon büszkék rám.

Anyukámat három éve veszítettem el, nehezen dolgoztam fel, hogy nincs többé, a mai napig nagyon hiányzik, de azt gondolom, ha lát fentről, büszke rám..."

-kezdte Laci a Blikknek.

"Nehéz volt megőrizni a titkot, mivel nagyon jól éreztem magam, és rengeteg pozitív élmény ért, így nagyon szerettem volna róla beszélni. A show lényege a titok, ezért nem tettem, csak egy barátommal beszéltem meg, aki tudta, hogy szerepelek benne...Sokféle hazugságot kellett kitalálnom arra, mégis hol vagyok, amikor próbákra vagy a stúdióba mentem, ezután pedig sok embertől kell majd bocsánatot kérnem.

Az nagyon aranyos volt, amikor apukám felhívott, hogy nézi Kárpátalján a műsort, és a nyomok arra utalnak, közöm van a Kutyához. Azt mondtam neki, hogy nem én vagyok az, de nézze a műsort, mert én is nézem, és nagyon jó, szórakoztató. Peller Anna majdnem minden héten írt, hogy tudja, hogy én vagyok a Kutya, persze letagadtam

– mondta a napilapnak a Vígszínház színésze, akinek külön kérései voltak a jelmezt illetően.

"A korlátozott látás nehezítette a mozgást, de így is le tudtam menni spárgába. Ezt külön kértem is, hogy ha megoldható, a jelmezben meg tudjam csinálni ezt a mozdulatot.

Alkatom miatt a maszk ki volt tömve, amitől meleg volt benne, olyannyira, hogy több váltás pólót és nadrágot használtam el a jelmez alatt. Egy produkció izzadságban felért egy órás edzéssel"

– fogalmazott Józan László, aki szerint a Krokodil Szabó Győzőt, a Nyuszi jelmez pedig Kiss Ramónát rejti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.