Védőfelszerelésben házasodott össze egy magyar pár

esküvő házasság védőfelszerelés koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerelemnek semmi sem szab határt - erről árulkodik annak a párnak a története is, akik pár napja mondták ki a boldogító igent. De nem akárhogy...

A TV2 Mokkának elárulták, hogy eredetileg 60 fővel, szép ruhával és lagzival képzelték el az esküvőjüket, ám a koronavírus nekik is keresztbe húzta a számításaikat. Az eredeti létszámot először 50 főre kellett csökkenteniük, később pedig le kellett mondani a lagzit is.

Végül vendégsereg nélkül, tetőtől talpig védőfelszerelésben álltak az anyakönyvezető elé, és az első csók is maszkban csattant el. A vicc kedvéért pedig április 1-re tették a szertartást, hiszen ha már úgy is minden ilyen rendhagyó módon alakult, akkor még egy kis humor nem árt.

Úgy tervezték, hogy a helyszínre már a védőfelszerelésben fognak érkezni, később azonban úgy döntöttek, nem akarnak senkit sem megijeszteni a ruhájukkal, így végül azt csak a helyszínen vették fel. Így történt, hogy a menyasszony egy farmerben érkezett az esküvőjére, illetve egy olyan blúzban, amin még a címke is ott fityegett - ezt persze csak utólag vette észre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.