Tóth Gabi visszaszólt a károgóknak: szerinte a rajta csámcsogók nagyon bizonytalanok

Forrás: Tóth Gabi, Instagram -
Tóth Gabi TV2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi párjával együtt látható a TV2 új műsorában, amiben az énekesnő a valós arcát mutatja. Pontosan tudja, hogy emiatt sokan bántják, de nem érdekli.

A TV2 új műsora a sztárok életét mutatja be a karantén ideje alatt. Tóth Gabi férjével, Krausz Gáborral együtt szerepel, és pontosan tudja, sokan fogják bántani azért, mert a valós arcát mutatja, de nem érdekli. Instagram-oldalán el is mondta, hogy miért.

"Úristen! Hallod? Láttad a Tóth Gabi hogy néz ki? Biztos nem mernék így a tv-ben megjelenni... nem értem miért nem vesz fel egy hasszorító bugyit, vagy miért nem sminkeli ki magát erősebben, ha már bevállalt egy ilyen műsort, mint a @maradjotthontv2??" „Ő egy ismert ember neki jól kell kinézni ő ezt vállalta." „Valaki mondja már meg neki." „Szegény Krausz, pedig milyen jó pasi, tuti, hogy fullos csajai lehetnének."

Pontosan tudom, hogy voltak ilyen reakciók is a tegnapi műsor után! Tudom, hogy vannak, akik mély kárörvendéssel fotózgatnak ki képkockákat rólam,



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.