Nyitott az új szerelemre válása után Yvonne Dederick

Forrás: Instagram/yvonnedederick -
Yvonne Dederick válás szerelem luxusfeleség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben sztárja, elárulta, élvezi kicsit az egyedüllétet annyi év házasság után, de nyitott az új szerelemre.

Yvonne Dederick válása után 13 éves fiával él hatalmas budai házukban. Két nagyobbik gyereke ugyanis már kirepült a családi fészekből. A sorozatsztár elgondolkodott azon, hogy kisebb lakásba költözzenek, de a gyerekek tiltakoztak a családi ház eladása ellen. Viszont Yvonne már nem az egykori közös hálószobában alszik.

Yvonne válása után készen áll egy új kapcsolatra. Forrás: Instagram/yvonnedederick

Arról is mesélt a Story magazinnak, hogy jólesik kicsit egyedül lenni, de ez nem azt jelenti, hogy nem nyitott egy új párkapcsolatra. Viszont egy összeköltözés még odább van.

„Egyelőre nem vagyok kész arra, hogy újra közös háztartásban éljek valakivel, de nyitott vagyok az új, közös életre. Talán egyszer majd ebben a házban, vagy máshol közös otthont építünk valakivel, mert számomra a családi élet és az otthon alapvető érték"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.