Vajna Timi jósnője szerint 2020 a bezártság éve lesz

Vajna Timi jövendőmondás Baranyi Rozi jósnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baranyi Rozi a hírességek jósnője, aki már többször is bebizonyította, nem egy szokványos kuruzsló. Számos alkalommal beigazolódtak a jövendőmondásai, most pedig újabb üzenetet hagyott a világnak. 

Rozi egyenesen és nyíltan vállalja, hogy a 2020-as évben túl sok jóra nem számíthatunk. Ahogy ő fogalmazott: a mostani egy 4-es típusú év, amely bezártságot, elszigetelődést jelent a legtöbb ember számára.

"Hazudnék, ha azt mondanám, hogy én már korábban tudtam a pandémiáról, mert nem tudtam. Azt viszont igen, hogy valamilyen helyzet miatt olyan állapot következik be, amit még soha nem kellett, hogy átéljünk. Elszigetelődünk, elzártak leszünk."

Forrás: Shutterstock

"Nem akarok senkit elkeseríteni, de ez a helyzet a jövő évig tarthat,

a probléma ugyanis kisebb-nagyobb hullámokban visszatérhet év során. Némi reménysugár, hogy az új év már 5-ös év lesz, ami az újrakezdésnek a jele. Pedig nem kéne nagy dolgokat tennünk, csak egyszerűen betartani a korlátozó intézkedéseket! Sajnos rengeteg munkanélkülire lehet számítani. Viszont gazdaságilag is összefog majd az egész világ, így nem lesz akkora tragédia a járvány gazdasági hatása, mint amennyire borúlátóan lefestik azt" - mondta a BlikkRúzsnak.

Ahogy azt már korábban megírtuk, tavaly ősszel Baranyi Rozi lett Vajna Timi sajtófőnöke. Mint azt akkor elmondták, az a cél, hogy visszaszorítsák a Timiről terjengő álhírek számát, és javítsanak az imázsán. A szexi üzletasszony megbízik a jósnő szavában, ahogy sok más híresség is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.