Budapest több területét is lezárják a hosszú hétvégére

Fotó: Polyák Attila - Origo -
főpolgármester Budapest kijárási korlátozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kijárási korlátozást meghosszabbítottak, a polgármesterek pedig tovább szigoríthatják a szabályokat az egyes településeken. Budapesten ezért több területet is le fognak zárni.

Határozatlan időre hosszabbították meg az országban a kijárási korlátozást, és mivel a polgármesterek szigoríthatnak a szabályokon, Budapesten több területet is lezár Karácsony Gergely főpolgármester a csoportosulások elkerülése érdekében.

A Margit szigeten sem lehet majd futni Fotó: Polyák Attila - Origo

"

elrendelem péntektől hétfőig, reggel 8-tól hétfő estig minden nap reggel 8 és este 10 óra között a Margitsziget, az Óbudai Sziget és a Római-part lezárását.

Terdik Tamást, Budapest rendőrfőkapitányát arra kértem, a rendőrség szerezzen érvényt a lezárásokról szóló döntésemnek. Utasítottam Handl Tamást, a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság vezetőjét, hogy munkatársaival mindenben legyen a BRFK segítségére. Egyben utasítottam a BKK-t, hogy erre a négy napra függessze fel a 26-os busz közlekedését, valamint a jelzett időszakban ne álljon meg a 4-es és a 6-os villamos a Margitszigetnél" - írta a többi között közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.