Cicciolina rettegésben éli mindennapjait: "Lassan beleőrülök ebbe az egészbe"

járvány Olaszország Róma koronavírus vírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori pornódíva lassan beleőrül a bezártságba, és az állandó félelem miatt reggelente a koronavírus tüneteit észleli magán.

Staller Ilona hetek óta bezártságban és rettegésben él római otthonában. Nem csoda, hiszen Európában éppen Olaszországban a legkritikusabb a koronavírus-helyzet.

„Mit tagadjam?

Szabályosan rettegek, hiszen itt szó szerint pokoli a helyzet.

Csak úgy léphetek ki az utcára, ha nálam van a kormány által lepecsételt engedély, ami csak arra jó, hogy a legközelebbi boltig elmenjek, de bevallom, ha tehetem már vásárolni sem megyek el, mert rettegek..."

- kezdte a ripostnak Cicciolina, akit már pszichésen is megvisel a bezártság.

„Minden reggel arra kelek, hogy érzem magamon a tüneteket. Fáj a torkom és úgy érzem, hogy felszökik a lázam. Aztán pár perc után rájövök, hogy nincs semmi baj, de lassan beleőrülök ebbe az egészbe.

A fiammal is csak azért tudok találkozni, mert a szomszéd házban lakik, de alapvetően csak a macskáimmal töltöm a napjaimat. Van egy házaspár, akik nagyon jó barátaim, de már velük sem tudok beszélni telefonon. Egy hete közölték velem, hogy elkapták a koronavírust, azóta pedig nem érem el őket. Attól tartok, hogy már kórházban vannak, sőt a legrosszabb is eszembe jutott"

Fotó: Angelo Gigli/Facebook/Ilona Staller Cicciolina

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.