Lezárták Pilisszentkereszt és Dobogókő utcáit és közterületeit

Forrás: dobogoko.hu -
Pilisszentkereszt turista Dobogókő koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pilisszentkereszt polgármestere húsvét idejére a település teljes, Dobogókőre is kiterjedő területén megtiltotta a máshonnan érkezők parkolását, valamint sportolását és túrázását.

Peller Márton polgármester rendeletében - amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek - a koronavírus-járvány terjedésének lassításával és a pilisszentkereszti lakosok egészségének védelmével indokolja a szigorításokat, amelyet a kormány kijárási korlátozás meghosszabbításáról szóló döntése tett lehetővé.

Nem kirándulhat senki Dobogókőn Forrás: dobogoko.hu


A település vezetőjének csütörtöki határozata alapján Pilisszentkereszten és Dobogókőn kizárólag a helyben lakók végezhetnek a kijárási korlátozás alatt engedélyezett egyéni szabadidős sporttevékenységet, illetve szabadidős célú gyaloglást, parkolni pedig csak olyan autókkal lehet, amely után Pilisszentkereszten fizették meg a gépjárműadót, vagy tulajdonosa, üzembentartója szintén helyi lakos, vagy ingatlantulajdonos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.