Halálra gázoltak egy férfit, majd elhajtottak - A készenléti rendőrök azonban elkapták őket

halálos gázolás gázolás rendőr letartóztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy autó elütött egy gyalogost Újcsanálos közelében, azonban a benne ülők segítségnyújtás nélkül továbbmentek - írja a police.hu.

A rendőrségre 2020. április 12-én éjjel érkezett bejelentés, hogy a 3702-es úton Újcsanálos és Sóstófalva között elgázoltak valakit. A Készenléti Rendőrség járőrei érkeztek a helyszínre, ahol az árok szélén két, láthatóan ittas férfit találtak. Betört szélvédőjű autójuk az út mellett állt. Az autó sofőrje elmondta, hogy nem sokkal ezelőtt egy fekete ruhás férfit elütöttek, de anélkül, hogy segítséget nyújtottak volna számára, elmentek. Az autóban utazó két másik férfit hazavitték, majd visszatértek a helyszínre, az elgázolt embert azonban nem találták.

Halálra gázoltak egy férfit, majd elhajtottak - A készenléti rendőrök azonban elkapták őket Forrás: Pixabay.com

Amíg a rendőrök keresni kezdték a sértettet és alkoholteszterrel megállapították, hogy mindkét férfi ivott nemrégiben alkoholt, addig szintén készenléti rendőrök elfogták és a helyszínre vitték a másik két, autóban utazót. A rendőrök a helyszíntől nem messze megtalálták az elgázolt férfit, a mentők már csak a halálát tudták megállapítani.

A rendőrök mind a négy férfit előállították, a borsodi nyomozók büntetőeljárásban, szakértők bevonásával vizsgálják a halálos közlekedési baleset körülményeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.