A pandémia miatt esett egymásnak Majka és Czutor Zoli: ByeAlex is beszállt a szópárbajba

Czutor Zoli járvány Majka ByeAlex koronavírus szópárbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czutor Zoli és Majka vitája a privát Facebook-oldalukon pattant ki, ahol a rapper azt kérdezte a Belmondo énekesétől, miért tartja jó dolognak, hogy az emberek a korlátozás ellenére is kimennek, és parkokban piknikeznek a családjaikkal. -írja a Blikk.

„A stílus, ahogy beszélsz, ember... Majréügynök, meg civilrendőrség... Tényleg ennyire f.sz vagy, hogy nem érzed?"

– szólt be Majka.

"Nem szokatlan tőle ez a stílus, az a vicces, hogy a nagy fölényességében nem látja, hogy messze-messze pökhendibb, mint bárki, akit ő lebunkóz. A legmagasabb lóról ő beszél, csak az a ló nem áll olyan stabil lábakon – mondta a netes balhé után Czutor, aki szerint a szabályokat betartva igen is ki lehet menni az utcára, akár családostul is.

"Ha Majka kiejti a száján, hogy rohadt biciklisek, rohadt gyalogosok, az csak tovább fokozza a hangulatot.

Mi kimentünk a Dunapartra, ahol a kerítés felett kiabáltak rám, hogy mit keresek az utcán, miközben senkivel nem találkoztunk a séta alatt.

Szerintem az ilyen önkéntes „házmesterek", akik a hatóságok által előírt intézkedéseknél is szigorúbb szabályozásokat követelnek, ugyanolyan kártékonyak, mint akik nem tartják be a korlátozásokat

tette hozzá a Belmondo frontembere.

"Tény, hogy a legnagyobb tudósok is tanácstalanul állnak a járványhelyzet előtt, de örülök, hogy Czutor biológiatanárként mindent tud a vírusról..."– nyilatkozta a történtekre reagálva Majka.

A szópárbajba ByeAlex is beszállt, aki mindkét félnek igazat adott.

„Egyetértek Zolival abban, hogy szabad és jó is kimenni. De erre buzdítani szerintem nem szabad, ebben Petinek van igaza.

Mert az, hogy én itthon kimehetek egy erdőbe egyedül, az más, mint ha Pesten egyedül akarok futni, ahol egy rakat ember ugyanezt vallja és ott vannak"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.