Exatlon Hungary: egyre fokozódik a feszültség a Kihívók csapatában az új játékosok miatt

játékos Exatlon Hungary feszültség Kihívók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exatlon Hungary csapata hónapok óta Dominikán tartózkodik. A játékosok között pedig egyre nő a feszültség, főleg a Kihívók csapatában.

A közelmúltban Pap Dorci és Derzsi Viki vesztek össze, ugyanis Dorci szerint Viki nem mond igazat és elviselhetetlen. Ezúttal pedig pont ők fogtak össze az új játékosok ellen, szerintük azok ugyanis nem képesek a régiekhez alkalmazkodni. Ezen a helyzeten egyedül Zalán tudna változtatni, akijelenleg kórházban van egy sérülés miatt.

Exatlon Exatlon Hungary TV2 Kihívók Böjte Dávid Forrás: Instagram/ Exatlon Hungary

„Nagyon remélem, ha Zalán visszajön, akkor a kezébe veszi az irányítást és az élére áll a csapatnak. Kíváncsian várom, hogy neki mi lesz a véleménye" - mondta Dorci, majd Derzsi Viki vette át tőle a szót.

„Talán a legnagyobb baj, az új játékosokkal, hogy nem ők alkalmazkodnak hozzánk, hanem fordítva. Szerintem ez ebben az esetben nem túl jó" - mondta, írta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.