Horváth Tamás így lepte meg szerelme nagymamáját az idősek otthonában: megható videó

nagymama meglepetés Horváth Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Tamás szerelmének nagymamája 86 éves lett. Ebből az alkalomból egy meglepetéssel készültek neki. Megható képsorok...

Horváth Tomi feleségének nagymamája a napokban töltötte be 86. életétvét. A néni idősek otthonában él, az unokája azonban szerette volna őt meglepni. Az otthon dolgozói beleegyeztek, hogy tisztes távolból, védőfelszerelésben eleget tesznek a meglepetésnek, így Tomi szülinapi szerenáddal, majd egy rögtönzött koncerttel kívánt minden jót az idős hölgynek.

„Eszünkbe jutott Andikával, hogy mi jó lenne, ha felköszönthetnénk ilyen formában a nagymamáját. Beszéltünk az otthon vezetőjével, aki megengedte, hogy tisztes távolságból, a kerítésen kívülről, nyolc-tíz méterről láthattuk a mamát. Ez egy fantasztikus dolgo volt. Szuper élmény volt mindenki számára." - mondta a Mokkában Tomi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.