Emilio is beszállt az új karanténkihívásba ő is párnában pózolt - Fotó

fotó kihívás karantén Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emilio is úgy gondolta, jó buli a legújabb karanténos kihívás, ahol a hírességek egy szál párnában burkolózva pózolnak. Az énekes kicsit magára szabta...

Emilio is úgy döntött, részt vesz az internet legújabb őrületében, a karantén-kihívásban. Ez a challenge arról szól, hogy a résztvevők egyetlen párnán kívül semmit sem viselnek magukon. Ezt az alvóalkalmatosságot pedig egy övvel és némi kiegészítővel dobják fel. Az énekes is úgy döntött, teljesíti a kihívást, bár egy kicsit átgondolta a meztelenséget és ruhára vette fel a díszes párnáját.

Emilio Forrás: Sláger tv

„Nem maradhattam ki ebből a párnás kihívásból. Igaz nekem már 40 éve van egy eredeti „párnám", amit nem kell odakötözni, de mivel láttam, hogy mindenki – köztük Kajdi Csabi – is beszállt a párnás megmérettetésbe, én se akartam kimaradni" – mondta Emilio, aki felesége bevonásával bújt bele párnaruhájába. „Először nem is értettem Emilio mit akar a párnával, aztán mikor megmutatta a fotókat mire gondolt hatalmasat nevettem. A most felkapott párnás kihívásban szeretett volna részt venni, csak épp azt felejtette el, hogy az emberek többsége a meztelen testére applikálja a párnát, abból ruhát imitálva takarják magukat. Emilio elég sajátos módon értelmezte ezt a kihívást, azt mondta, neki ilyen a karanténruhája. Legalább nevettünk egy jót" – tette hozzá Tina a Sláger TV-n látható Drága családomban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.