Judy felháborító levelet kapott egy követőjétől: a fiatal lány a külsejét és az arcát kritizálta

Judy kritika levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Judy, a Groovehouse énekesnője megosztotta követőivel, milyen levelet kapott egy ismeretlen lánytól... felháborító sorok!

Judy Instagram oldalán osztotta meg követőivel, milyen felháborító levelet írt neki egy számára ismeretlen követője. A levélben a külsejét is komolyan kritizálja a lány.

"Sziasztok! Nem egy szokványos poszt, de gondoltam megér annyit, hogy megosszam veletek.
Ezt a levelet, ma reggel kaptam a mellékelt "kislánytól" !!!! Szerencsés vagyok, mert az elmúlt 22 évünk alatt, ez "csak" a második ilyen tartalmú üzenet.... Úgyhogy nem rossz, az arány. Nem tudom hány éves lehet, de végülis a rosszindulat, és ez a végtelenül nagy gyűlölet, nem korhoz kötött!
Csak nehogy a KARMA visszaüssön, és belekerüljön az én "cipőmbe"!!!! Hiszen a sors nem válogat, és nem mi döntünk felette..☝ ☝ ☝ De bárkivel, bármikor, BÁRMI MEGTÖRTÉNHET! Nem kívánom....
Úgyhogy ezt az EGY történetemet ajánlom neki is, (és másnak is) talán rájön, hogy ezt a sorsot NEM ÉN VÁLASZTOTTAM MAGAMNAK! Kitartást mindenkinek, és nagyon szép napot! - írta a kifotózott levél mellé kommentben Judy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.