Elhalasztják Beatrix hercegnő esküvőjét

elmarad esküvő Beatrix hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorú, de valószínűleg idén már nem megy férjhez Beatrix hercegnő. Elhalasztják az esküvőt. 

Ha hazai sztárvilág akkor Szabó Győző, ha külföldi, akkor Jennifer Lopez, és ha királyi család, akkor Beatrix hercegnő. Ők hárman mind az idei tavaszi-nyári szezonban mondták volna ki a boldogító igent - ehelyett azonban sem boldogító, sem igen nem lett. A koronavírus miatt.

Most tettek hivatalos bejelentést, miszerint a május 29-re tervezett királyi esküvő elmarad. Pedig II.Erzsébet 31 éves unokája már nagyon készült rá, hogy hivatalosan is egybe kelhessen Edoardo Mapelli Mozzi ingatlanmágnással.

Forrás: AFP/Frank Augstein

A járvány megfékezését célzó, március végén bevezetett angliai korlátozások értelmében esküvőket, keresztelőket és egyéb ceremoniális rendezvényeket sem lehet tartani. E szabály alól a királyi család sem lehet kivétel.

Az eljegyzésük híre nagy örömet váltott ki a rajongókban, így valószínűleg most együtt szomorkodnak velük. Egyelőre nem is gondolkodnak új időponton, hiszen nagyon bizonytalan a jövő, és pillanatnyilag más dolgok vannak prioritásban - írta meg a VanityFair.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.