Idős bácsi életét mentette meg Lilu

Forrás: Polyák Attila - Origo -
bácsi élet Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy forgalmas út mellett gyalogolt az idős bácsi: Lilu állt meg mellette és hívott rendőri segítséget. 

Az idős bácsi csütörtökön indult el bevásárolni a Vámház körúti hipermarketbe, de valamiért nem budai otthonába indult, miután végzett a boltban. Többórányi gyaloglás és utazás után, kora délután már Budakalász határában járt, egy olyan forgalmas úton ment, ami mellett nincsen járda. Lilu is éppen arra járt, és megállt, hogy segítsen a bácsinak, valamint rendőri segítséget hívott.

Lilu segített az idős bácsin Forrás: Polyák Attila - Origo

A férfi a hatóság embereinek azt állította Budakalászon lakik, ezért órákba telt, mire kiderítették a címét, és megtalálták a feleségét. "Én csak a boltba indultam tejért és kenyérért, ahogy szoktam. Egészséges vagyok, mindig gyalog megyek, kell a séta" - mondta a Borsnak a férfi. "

Micsoda felhajtás! A feleségem, Erika most eléggé haragszik rám, nagyon aggódott értem. Telefonom nincs, így nem tudott elérni. Most egy kicsit raporton vagyok"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.