Így alakul a következő napok időjárása: lehűlés jön

időjárás lehűlés április
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előbb felhős, esős idő várható, majd hidegfront érkezik. 

Vasárnap

Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és északnyugat felől több hullámban alakul ki zápor, eső. Este aztán észak felől csökken a felhőzet. A keleti, északkeleti szél megélénkül. Hidegfronti hatás érvényesül. 14 és 21 fok között alakul a hőmérséklet - délnyugaton lesz a melegebb.

Hétfő

A Dunántúlon változóan felhős lesz az ég, míg máshol már ragyogó napsütés valószínű. Eső már nem alakul ki. Az ÉK-i szél megélénkül, az Alföldön megerősödik. Reggel 3, délután 15 fok körüli értékeket mérhetünk.

Kedd

Friss, tiszta időre számíthatunk sok napsütéssel. Az ÉK-i szél több helyen lesz erős. A hőmérsékletben nem lesz változás, marad a 15 fok körüli maximum.

Szerda és csütörtök

Többórás napsütésre van kilátás, csak néha növekszik meg a felhőzet. Továbbra is gyakran élénkül meg az északkeleti légmozgás. 13-19 fok közötti tavaszi hőmérséklet várható - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.