Lezárták a Margitszigetet a hétvégére, több járat közlekedése is változik

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Margitsziget Budapest kijárási korlátozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétvégére ismét szigorítanak a budapesti kijárási korlátozáson: lezárják a Margitszigetet, és több járat menetrendje módosul.

Karácsony Gergely főpolgármester ismét elrendelte a Margitsziget lezárását szombaton és vasárnap 9 és 20 óra között, ezért ezeken a napokon módosul a 26-os, a 34-es, a 106-os autóbuszok, valamint a 4-es és a 6-os villamosok közlekedése.

Ismét lezárják hétvégére a Margitszigetet Fotó: Csudai Sándor - Origo

A 4-es és a 6-os villamos nem áll meg a Margitsziget-Margit híd megállóban, hanem csak lassítva áthalad; a 26-os autóbusz ebben az időszakban nem közlekedik; a 34-es és a 106-os autóbusz pedig nem áll meg a Margitsziget-Árpád híd megállóban.

Óbudán - szintén járványügyi okokból - a hétvégére lezárják az Óbudai-szigetet, a Római-partot és a Kossuth Lajos üdülőpartot is. Ezeken a helyeken emiatt egyáltalán nem lehet majd belépni, de kutyát sétáltatni is tilos lesz.

A VIII. kerületben a Teleki téri, a Mátyás téri, a Kálvária téri és a Golgota téri közparkok lezárását rendelte el a kerület polgármestere - írja az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.