Élettársát és gyermekét verte meg ittas állapotban egy ceglédi férfi

Forrás: Shutterstock -
agresszió családon belüli erőszak bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes dolog történt a napokban Cegléden: egy férfi nagyon durván megverte az élettársát és a közös gyermeküket is bántotta. 

Zúzódásos sérüléseket szenvedett a fején egy ceglédi nő, akit az élettársa ittas állapotban vert meg. A tragédia az apa és az anya hangos vitájával kezdődött, amire az egyéves gyermekük sírni kezdett.

A már egyébként is ideges férfit a gyermek sírása annyira feldühítette, hogy felkapta a kicsit és az ágyra dobta. A nő ekkor a gyermek fölé hajolt, hogy testével védje a további esetleges bántalmazástól, ezért a férfi őt is célba vette. Addig ütötte a nőt, amíg vérezni nem kezdett, majd tovább tört és zúzott.

Forrás: Shutterstock

A férfit végül a rendőrök vitték el. A Ceglédi Járási Ügyészség természetesen vádat emelt a férfival szemben, aki már korábban is bántalmazta az élettársát.

"Az ügyben a letartóztatásban lévő férfi ellen súlyos testi sértés bűntettének kísérlete, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett testi sértés bűntette és kapcsolati erőszak bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Ceglédi Járási Ügyészség" - olvasható az ugyeszseg.hu közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.