Singh Viki vicces sminkvideója neked is vidámmá teszi a napodat

Singh Viki karantén sminkvideó énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi sminkelős videót töltött fel a követőinek Singh Viki.

Ahogy mindannyian, úgy Singh Viki is házi karanténba kényszerült a koronavírus miatt. A csinos énekesnő sokakkal ellentétben műszempillát és műkörmöt sem visel, így amiatt nem kell aggódnia, hogy ezeket hogyan renoválja saját magának.

A sminkelés azonban egy olyan téma, amiben a legtöbb nő szeretne jobb és jobb lenni, éppen ezért időt nem pazarolva bújják a különféle oktatóvideókat a legszebb makeup-ok elkészítése érdekében. Ehhez szeretett volna az énekesnő is hozzájárulni a maga "tudásával", amit egy vicces videó keretein belül mutatott meg a követőinek.

Mi tagadás, komoly szakmai hozzáértés nem látható benne, sőt, kifejezetten bohócokra emlékeztető túlzásokkal találkozhat a néző, de tekintve, hogy Viki is végig nevette a videót, így a legfőbb célját biztosan eléri: jobb kedvre derít mindenkit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.