Kiengedték a börtönből a járvány miatt a férfit, aki úgy megverte kislányát, hogy az belehalt sérüléseibe

Forrás: Shutterstock -
halál járvány börtön koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírusjárvány terjedésének megakadályozása miatt engedték ki a börtönből a 33 éves török férfit, aki el akarta rabolni anyjuktól a közös gyermekeiket. A dulakodás során úgy megverte 9 éves lányát, hogy az belehalt a sérüléseibe.

Letartóztatták azt a férfit, akit a koronavírus-járvány miatt engedtek ki a börtönből. A férfi megölte a 9 éves kislányát, miután kikerült a rácsok mögül. Aslian Muslum tavaly került börtönbe, miután leszúrta a feleségét a törökországi Gaziantepben.

A férfi el akarta rabolni gyermekeit - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Több foglyot azért engedtek szabadon, hogy megakadályozzák a koronavírus terjedését, így került ki a 33 éves Aslian is, aki a volt felesége házához ment, és megpróbálta elrabolni a három gyermekét. Dulakodás kezdődött, ami nagyon elfajult. A férfi úgy megverte 9 éves lányát, hogy az belehalt a sérüléseibe - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.