Koronavírus tesztnek vetik alá a TV2 Nicsak, ki vagyok? műsorának stábját

Cyla Judy Ganxsta Zolee Hajós András járvány forgatás Ábel Anita Nicsak ki vagyok? Majka koronavírus show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A temérdek nézői levélnek köszönhetően a TV2 vezetősége úgy döntött, hogy egy adás erejéig visszatér a műsor, és a Szuperdöntő keretében végre kiderül, kiket rejt az a hat maszk, akik a Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada adásaiból továbbjutottak.

A koronavírus miatt a szuperprodukció vasárnapi döntője előtt fertőtlenítik az egész stúdiót, a stáb tagoknál pedig koronavírus-tesztet csinálnak.

A Groovehouse énekese, Judy úgy érzi, mindent meg tett, hogy ne fertőződjön meg se ő, se a családja, így meglepné, ha pozitív eredményt mutatna a teszt.

"A kezdetek óta szabálykövető vagyok, tényleg csak a közértbe járok ki, és oda is teljes védőfelszerelésben, úgyhogy azt gondolom, esélye sincs a vírusnak velem szemben. A Nicsak, ki vagyok? forgatása miatt sem aggódom, mert azt érzem, olyan szinten megerősödtem, hogy nem tudok beteg lenni" – nyilatkozta az énekesnő a Borsnak

"Abszolút felelősségteljes döntés a TV2 részéről, hogy a portástól a zsűrin át mindenkit tesztelnek. Szerintem a nézők is várják a szuperdöntô végét, és hiszem, hogy mindenkire ráfér egy kis szórakozás."

-nyilatkozta Ábel Anita.

Kajdi Csaba már nagyon várja, hogy visszatérjen a stúdióba, és úgy gondolja, a csatornának köszönhetően biztonságos érezheti magát.

"A stáb mindent megtesz az egészségünk védelméért, ami nagyon megnyugtató."

-mondta Cyla.

A produkció műsorvezetője, Till Attila is kíváncsi az eredményre.

"Engem még soha nem teszteltek, úgyhogy kíváncsian várom az eredményt,

bár úgy érzem, hogy kutyabajom sincs. Kiváló egészségnek örvendek, de persze, soha sem lehet tudni. Biztosan rosszul érintene, ha kiderülne, hogy hordozó vagyok, vagy netán már át is ment rajtam a vírus."

Forrás: TV2 Sajtószoba

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.