11 gyermekes apuka halt meg koronavírusban

Forrás: Shutterstock -
halál Anglia apa koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Garry Melia-t azután diagnosztizálták a koronavírussal, hogy otthonában szívinfarktust kapott. Az 56 éves férfi utolsó napjaiban eszméletlen volt, a családja nem tudott elbúcsúzni tőle. 11 gyermeket és egy szerető feleséget hagyott hátra. 

"Összetörtünk, nincsenek szavak arra, hogyan érezzük magunkat. Elveszettek vagyunk nélküle, ez a fájdalom soha nem fog elmúlni" - mondta az 56 éves férfi, Garry Melia partnere. A 11 gyermekes apát azután diagnosztizálátk koronavírussal, hogy angliai otthonában szívinfarktust kapott.

11 gyermeket hagyott hátra az apa - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A férfit kórházba szállították, lélegeztetőgépre került, de hiába küzdött, nem sikerült legyőznie a kórt. A családjából csak egyetlen ember látogathatta, de tőle sem tudott elbúcsúzni, ugyanis az utolsó napokban már eszméletlen volt a férfi, akinek legidősebb gyermeke 27 éves, míg a legfiatalabb mindössze 8 hete született meg - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.