Dukai Regina lábait bírálta Kajdi Csaba a Nicsak, ki vagyok? szuperdöntőjében - Videó

Forrás: Dukai Regina / Instagram -
kritika Dukai Regina Nicsak, ki vagyok? beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dukai Reginát rejtette az Oktopuszi jelmez, amely heteken keresztül megtévesztette a sztárnyomozókat a Nicsak, ki vagyok? című műsorban. A szuperdöntőben ismét elképráztatta a közönséget az influencer, ám Kajdi Csaba keményen beszólt neki....

Kajdi Csaba miközben találgatott, vajon kit rejthet a maszk, elárulta, hogy annak idején dolgozott együtt Dukai Reginával, akinek szép felsőteste van, formás karjai, viszont a lábait vastagnak találta és ennek hangot is adott.

Majka kelt Regi védelmére és elmondta, szerinte semmi baj Regina lábaival.

Miután lekerült az álarc a szexi sztárról ő sem bírta ki megjegyzés nélkül:

Szálljatok le a lábamról!

- mondta mosolyogva Regi, de azért az arcán látszódott, hogy rosszul estek neki a modellügynök szavai, aki végül térdenállva kért elnézést.

" Regina azt akartam mondani, hogy mindig csipkedlek itt, ott, amott, de könyörgöm hidd el nekem, hogy úgy szeretlek, ahogy vagy. Most te voltál a legjobb és gyönyörű hangod van

- mondta Cyla, de Regina közbevágott és megjegyezte, hogy semmit sem érzékel Kajdi szeretetéből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.