Ötöslottó nyertes: Erre költi majd a 6,431 milliárd forintot

nyeremény pénz Ötöslottó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jelentkezett a nyertes, aki elvitte az Ötöslottó főnyereményét. 

A március 28-án tartott Ötöslottó sorsolás eddig példátlan eredményt hozott: elvitték a 6,431 milliárd forintos nyereményt. A 63 éves Ötöslottó történetében még nem volt olyan szerencsés, aki ekkora összeggel gazdagodott volna.

A szabály szerint a nyertesnek a sorsolástól számított 90 napon belül jelentkeznie kell, ez pedig nemrég meg is történt. Ilyenkor a Szerencsejáték Zrt. minden nyertessel kitöltet egy anonim kérdőívet, amelyből többek között olyan kérdésekre derül fény, mint hogy mióta lottózik, van-e bármilyen lottózási stratégiája, és hogy mit fog kezdeni a nyereménnyel?

Forrás: MTI/Mónus Márton

Mint kiderült, a friss milliárdos évente mindössze néhány alkalommal szokott játszani, így nincs semmilyen lottózási stratégiája. Az is kiderült, hogy a közeli rokonok fognak részesülni a nyereményből, a többit pedig befektetési tanácsadó segítségével szeretné tovább kamatoztatni - írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.