Noah Centineo szakított barátnőjével

szingli Noah Centineo szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden jel arra mutat, hogy a Netflix sztárja, a sármos Noah Centineo már nincs együtt barátnőjével, Alexis Rennel. Ráadásul a színész meglepő lépésre szánta rá magát, lehet, hogy így szeretne párt találni?

A The Fosters illetve A fiúknak, akiket valaha szerettem című sorozattal hatalmas népszerűségre tett szert a lányok körében Noah Centineo. A rajongó hölgyek, most örülhetnek, hiszen a színész ismét szingli lett - írja a Seventeen Magazine,

Sokaknak feltűnt, hogy a sztár nem rég leszedte Instagram oldaláról az összes közös fotót kedvesével. Ezek után Noah egyik közeli ismerőse megerősítette egy lapnak, hogy valóban nincs együtt a pár.
A színész merész lépésre szánta rá magát, ugyanis nem rég nyilvánossá tette telefonszámát a közösségi oldalán. Elképzelhető, hogy így a rajongóknak is esélye lehet nála?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.