Koronavírus: Meghalt az a 11 gyermekes édesapa, aki időseket ápolt

idősgondozás édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt az a 11 gyermekes édesapa, aki a koronavírus-járvány első perceitől kezdve időseket ápolt.

Garry Melia már a koronavírus berobbanásának kezdeti időszakában levizsgázott emberségből: ő ugyanis az elsők között volt, akik jelentkeztek, hogy segíthessenek az idősek gondozásában. A 11 gyermekes édesapa eredetileg DJ-ként tevékenykedett, de a járvány idejére ápolónak állt, hogy el tudja tartani a családját.

Garrynél azután mutatták ki a koronavírust, hogy szívrohamot kapott az otthonában. Ezt követően Liverpoolba került a Broadgreen kórházba, de sajnos nem tudták véglegesen stabilizálni az állapotát, múlt héten életét vesztette.

Forrás: Garry Melia

"Garry fantasztikus barát volt és szerető édesapja a gyermekeinek. Ő a példa arra, hogyan lehet szeretettel élni egy családban. Mindannyiunknak hiányozni fog" - mondta egy közeli barátja, Lisa Humphreys.

Szívszorító belegondolni, hogy egyik családtagja sem tudott már vele beszélni, hiszen a rosszullét után már többé nem kapta vissza az emlékezetét. Gyermekei közül a legkisebb még csak 8 hetes, vele szinte semennyi időt sem töltöttek még - írta meg a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.