Döbbenet: Alekosz feljelentést tett, egy nő a lakásán tartotta fogva

bűncselekmény Alekosz Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár valószínűleg nem gondolta volna, hogy a kellemesnek ígérkező találkozó rémálomba fordul át, pedig a vége rendőrségi feljelentés lett.

Köztudott, hogy Alekosz rajong a női nemért, ám sajnos nincs szerencséje velük, hiába keresi régóta a párját, nem találja. A járvány miatt pedig most végképp kevés az esélye arra, hogy megtalálja az Igazit. Talán ezért is élt a lehetőséggel, amikor egy ismeretlen hölgy felinvitálta őt a lakására.
Alekosz gyanútlanul érkezett a randevúra, csakhogy ott váratlan dolog történt. A nő nem akarta kiengedni őt, és 40 percen keresztül bezárva tartotta.

Alekosz randevúja rémálommá vált. Forrás: TV2 Sajtószoba

Nem tudni, mi történhetett odabent, azonban a sztár miután sikerült kiszabadulnia, azonnal a rendőrségre ment, és feljelentést tett. Alekosz a Ripostnak így nyilatkozott a történtekről: „Sajnos valóban ez történt, de amíg az eljárás folyik, nem szeretnék bővebben beszélni a dologról. Valóban feljelentést tettem, mivel nem szeretem a bűnözőket. Remélem, minél hamarabb megoldódik az ügy"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.